Шофьорът от фирмата на съветничката Й. Рангелова в Бобов дол Лазар Яньов оцеля, след като обърка безалкохолно с антифриз

Йорданка Рангелова

 

Шофьорът на автобус Лазар Яньов от Бобов дол оцеля, въпреки че сбърка безалкохолно с антифриз. Нелепият случай е станал преди дни, когато мъжът извозил пътници на частна фирма от Бобов дол до Дупница. След приключването на курса водачът се прибрал в дома си в Дупница, но бил толкова жаден, че надигнал бутилка от безалкохолно, в която обаче имало антифриз. След отпиването на голяма глътка мъжът усетил парене по хранопровода. „Веднага е подаден сигнал на тел. 112. Линейката пристигна за минути. Самият водач е казал, че е объркал двете бутилки и е отпил антифриз. След извършен преглед в дупнишката болница се наложи спешното му транспортиране до “Пирогов”, споделят лекарите. Състоянието на мъжа е стабилизирано благодарение на бързата намеса на медиците от Дупница.

Лазар Яньов е в транспортната фирма на общинската съветничка от БСП в Бобов дол Йорданка Рангелова „Даци-Р“ и извозва миньори от Дупнишко до рудника в Бобов дол.