Година след ремонт за 127 883 лв. отново ремонтират спортна зала в Петрич за 323 880 лв., Костадин Чакалов от Гоце Делчев подаде единствената оферта

Димитър Бръчков

Същата фирма на Чакалов – „Екодин”, взе и поръчка за саниране на блок в Петрич срещу 207 282 лв.

 

Фирмата на Костадин Чакалов от Гоце Делчев е единствената, кандидатствала за обществена поръчка “Инженерин-проектиране, авторски надзор и изпълнение на строителни монтажни работи на обект “Реконструкция и основен ремонт на стадион и спортна зала в гранично поделение Петрич.”

Поради факта, че само “Екодин” ЕООД е подала оферта, тричленната комисия, назначена от кмета на Петрич Димитър Бръчков, допусна документите за разглеждане и класира фирмата с комплексна оценка от 90 точки. Стойността на проекта е за близо 270 хил. лв. без ДДС, а с ДДС 323 880 лв.

Ремонтни дейности на същата зала бяха извършени миналата година от фирма “Растер-Юг” с управители Антон Муртов и Радослав Костов за 127 883 лв.

Припомняме, че фирма „Екодин“ ЕООД на Костадин Чакалов през ноември миналата година подписа договор с община Петрич за саниране на бл. 18 в жк „Цар Самуил“. Фирмата санира блока срещу 207 282,62 лв., при която изпълнителят си е калкулирал 10% печалба.