Санаториумът в Сапарева баня сюрпризира купонджиите за ЧНГ с безплатна перлена вана, тангентор, басейн и масаж

 

Срещу 60 лв. куверт получавате богато меню и як купон, нощувката е само 20 лв.

 

СБР-Сапарева баня сюрпризира своите гости за ЧНГ с напълно безплатни водни удоволствия и глезотийки с минерална вода за всички, избрали да отдъхнат след купона в стаите на санаториума.

И кувертите за Нова година в новооткрития ресторант към бившия санаториум в Сапарева баня, сега СБР, са повече от апетитни. Само срещу 60 лв. за куверт управата предлага пиене и ядене на корем с богато празнично меню. Новогодишното пиршество ще започне със салата капризе с домати, гарнирана с моцарела и песто.

По масите ще има още лозови сармички с кайма и дресинг, свински каренца на скара с гъбен сос, които вървят с картофки по селски и задушени зеленчуци. Както си му е редът, ще има и отбрани сухи мезета – суджук, пушено свинско филе, пастърма, луканка. Няма как да мине и без традиционната баклава, баница с късмети, плодове, питка. Купонът ще бъде полят с ракия, вино, шампанско, ще има и минерална вода и безалкохолно. Цените на кувертите за децата са с 50% надолу, или само 30 лв. За доброто настроение на гостите управителят на лечебното заведение Станислав Павлов е ангажирал и диджей.

След якия купон празнуващите ще могат да отдъхнат в стаите на санаториума само срещу 20 лв. Всички тези купонджии ще бъдат ВИП клиенти на санаториума. Те ще могат да презаредят батериите с безплатна перлена вана, мощен тангентор с невероятен ободряващ ефект и масаж за пълен релакс, като всички водни удоволствия са с лековитата сапаревобанска минерална вода. Безплатно ще е и плацикането в традиционния минерален басейн.

Така те ще започнат новата 2018 година като преродени с напълно презаредени батерии, без да натоварят семейния бюджет.

За резервации: 0884/ 401 262