Мая Нешкова отпразнува 32 г. брачен живот с концерт в Дупница, изпита любовта на съпруга си Кирил – прати го да издирва по нощите готвачката Мария Къртовска в Баланово

Мая и Кирил Икономови с балановския кмет Явор Митов и баба Мария

87-годишната Мария сготвила всички ястия за сватбата в ресторанта на Бинека, певицата я разцелува и призна: Още помня вкуса на ястията й

Общинарката Руми и бившата полицайка Галя от Бистрица кършиха снаги в публиката

 

Певицата Мая Нешкова държи в прегръдките си 87- годишната балановка Мария.

Мая Нешкова изнесе грандиозен концерт в Дупница навръх 32-годишнината от сватбата си с композитора Кирил Икономов. Певицата изправи на крака дупнишката публика. Бурно бяха аплодирани и изпълненията на близначките на естрадната звезда  Весела и Йоана.

Музикалното семейство Мая, Весела, Йоана и Кирил Икономови на дупнишка сцена
Дупница на крака за Мая Нешкова

Любопитно е, че 10 дни преди годишнината в Дупница певицата Мая Нешкова подложи на изпитание любовта на съпруга си, като в най-големия сняг и виелици изпрати Кирил Икономов късно вечерта да издирва в Баланово готвачката от сватбата им – Мария Къртовска, и балановския кмет Явор Митов, за да им връчи лично поканите за концерта и плакати с автограф.

Застрахователката Тони аплодира с приятели на крак Мая Нешкова.
Общинарката Руми и полицайката Галя бяха във възторг.

По време на концерта Мая Нешкова представи на публиката в Дупница почетните си гости – Явор Митов и половинката му Гергана, както и 87-годишната Мария Къртева от Баланово. Готвачката е приготвила всички гозби за сватбата на Мая Нешкова и Кирил Икономов. Певицата разказа пред дупничани:

Иван Шопов подари новия албум на Мая на Маргарита Иванова.

„Дупница и красивото село Баланово са много скъпи за мен и за моето семейство, защото преди 32 години сключихме гражданския си брак именно в село Баланово и сватбата бе в ресторанта на Бинека. Всички гозби бяха приготвени от главната готвачка на ресторанта Мария Къртова от село Баланово, на която вкусът на ястията й още ми е в спомените”.

Балановският кмет Явор Митов с Гери и балановката, готвила на сватбата.

Голямата група от село Баланово ръкопляска най-бурно на любимите песни на Мая Нешкова. Тя се оказа любимата изпълнителка на ексбанкера Чучуков и съпругата му, експолицайката Галя от село Бистрица и съпруга й. Кавалерите пък направиха коледен подарък на дамите си с новия албум на Мая Нешкова. Инж.-химикът Владимир Грозданов от химическия комбинат подари албум на съпругата си за Коледа.

 

Джерманската група на концерта, начело със съпругата на бившия кмет Борислав Тасков, също се весели на концерта.

Голяма група администраторки от дупнишкия съд танцуваха и пяха на крак любими песни на Мая Нешкова. След концерта певицата взе в прегръдките си готвачката Мария и я разцелува, подари й диск и обеща да й отиде на гости в Баланово. Кирил Икономов, който свири по време на целия концерт, пожела на всички дупничани щастливи коледни празници.