Частен съдия-изпълнител погна бизнесмените Иво Миленков и Стойне Гошев от Благоевград, продава ресторанта им за 805 760 лв., за 2 магазина „БГ маркет” иска общо 816 960 лв.

Г. Цеклеов

 

Частен съдия-изпълнител подгони бизнесмените от Благоевград Иво Миленков и Стойне Гошев. Георги Цеклеов е предложил за продан няколко техни заведения и магазини от веригата „БГ маркет” заради неизплатени дългове. Като длъжник е посочена фирмата „АЛФА-06” ООД, а имотите на фирмата, предложени за публична продан, са ипотекирани.

За хранителен магазин, разположен на площ от 534 кв.м в кв. „Ален мак”, ЧСИ Цеклеов иска 568 000 лв.

За хранителен магазин, разположен на площ от 534 кв.м в кв. „Ален мак”, Цеклеов иска 568 000 лв. „Един от складовете и терасата с рампата е с мозайка по пода и мазилка по стени. Кафе-бара е с гранитогрес по под и цветна мазилка по стени. Обектът е с изградена инженерна инфраструктура, включваща водопровод, канализация, улична мрежа, телефонизация, транспортна достъпност. Районът е в близост до хотелски комплекс и бензиностанция “Езерец”, много нови магазини”, пише в описанието си за обекта Цеклеов.

За супермаркета на ул. „Ал. Стамболийски” на 135 кв.м пък наддаването тръгва от 248 960 лв.

За супермаркета на ул. „Ал. Стамболийски” на 135 кв.м пък наддаването тръгва от 248 960 лв. Строителството е извършено през 1966 г. В магазина са обособени търговска зала склад, санитарен възел и зидана хладилна камера. Имотът в момента не се използва.

Ресторантът се продава за 805 760 лв.

Най-скъпо се предлага заведение на двамата управители на ул. „Арсений Костенцев”. Обектът на площ от 462 кв.м е сложен на тезгяха за 805 760 лв. Имотът представлява ресторант. Строителството е извършено през 1986 г. с последен ремонт през 2004 г. Ресторантът се намира на второ ниво и е от малкото луксозни заведения над нивото на терена в центъра на Благоевград. Имотът се състои от зала с бар и дансинг, закрита тераса, кухня със склад и сан. възли. Разположен е в идеален център на Благоевград, в бившия комплекс “Здраве”.