Атанас Стоилов се връща на кормилото на „Германея“ (Сапарева баня)

 

Спортно-техническият директор на ФК „Германея“ (Сапарева баня) Костадин Джоров обяви, че мъжкият отбор за в бъдеще ще бъде воден от 29-годишния футболен специалист от София Атанас Стоилов.

„Всичко това стана факт, след като на специална среща с ръководството на общината направихме пълен анализ на представянето на мъжкия отбор през есенния дял от настоящото първенство на ЮЗ трета лига. Залагаме много през пролетта мъжкият отбор да изглежда по начин, какъвто желаем всички, и да се отлепим от дъното на таблицата. Представени са видеозаписи на досега изиграните срещи и нека новият наставник Атанас Стоилов да прецени с кои футболисти от наличните да се раздели и с кои да продължи по-нататък.

Атанас Стоилов идва за втори път при нас, като точно преди една година той ръководеше отбора и останахме доволни. До няколко дни ще стане ясно и кога ще стартира зимната подготовка на мъжкия отбор, с кои футболисти, колко броя контролни срещи и с кои отбори ще бъдат изиграни до старта на пролетния дял от втората част на първенството на ЮЗ трета лига”, сподели Костадин Джоргов.