Община Банско завързва нови бизнес партньорства и изкушава гърците на туристическо изложение в Атина

 

Община Банско взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo в Атина. На форума имаше над 250 изложители и бяха проведени над 6800 B2B срещи.

Община Банско, която участва за втори път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език. Представители на община Банско и туристическия бизнес участваха в B2B срещите, където разговаряха с нови бизнес партньори, с които съвместно да популяризират града като целогодишен курорт.

На провелите се срещи бе представен богатият избор от възможности за настаняване от 5-звездни хотели с изискана атмосфера, до уютни фамилни хотели и къщи за гости. Професионално оборудваните конферентни зали са предпочитани от чуждестранните компании като добра възможност за бизнес туризъм, а многобройните традиционни механи и ресторанти дават възможност да се опита както автентичната българска кухня, така и интернационална. Основен акцент в представянето на Банско, разбира се, е ски зоната, която е едно от големите предимства на нашия град.