Стотици, сред които министър Красен Кралев и нотариус №1 Луиза Стоева, честитиха рождения ден на дупнишкия депутат Ив. Константинов

Ивайло Константинов

 

Стотици поздравления за рождения си ден получи ГЕРБ депутатът от Дупница Ивайло Константинов. Той е роден на 17 декември под знака на зодия Стрелец. Константинов цял ден приема благопожелания за здраве и късмет, както и думи на признателност. Телефонът му пък прегря от честитки. Приятелите му и феновете на волейбола и на „Марек Юнион-Ивкони” го изненадаха с поздравителни адреси. Личната му страница във фейсбук също бе нажежена от пожелания за професионални успехи и Бог да благослови мечтите му. Спортният министър Красен Кралев също го поздрави във фейсбук за рождения му ден, а дупнишката нотариуска Луиза Стоева, която грабна приза „Нотариус на годината” в България, му пожела да бъде здрав и благословен.

Според характеристиката представителите на Стрелец са надарени с чар и откровеност, а символът на зодията ги кара да се целят нависоко и надалеч. Сред качествата на зодията са искреност, откритост, честност, щедрост, възвишеност… Най-известните личности, родени под знака на Стрелец, са Чърчил, Пирогов, Марк Твен, Бетховен и др.