Откриха ремонтираната за 354 756 лв. ул. „Стримон” в Перник, кметът Вяра Церовска: Надявам се шофьорите да не карат с бясна скорост и да спазват правилата

Кметът Церовска и екипът й откриха улицата.

 

Улицата години наред беше откъсната от света, живея тук, откакто съм се родил, и това, което виждам, много ме радва, сподели Кирил Асенов

В рамките на сумата е подновен и водопроводът за 71 784 лв. Има изградени 3 нови джоба за „бобри”

„Много съм доволен, че тази улица, която е в непосредствена близост с велоалеята, вече е ремонтирана.

Кирил Асенов сподели, че е доволен от ремонта.

Толкова години беше откъсната от света. Живея тук, откакто съм се родил, и това, което виждам, много ме радва“, с тези думи се обърна Кирил Асенов към кмета на община Перник Вяра Церовска и екипа й, които откриха ремонтираната улица “Стримон” в кв. “Твърди ливади“.

Ремонтът възлиза на 354 756 лв., като в сумата е включена и подмяна на водопровод.

Ремонтът на улица „Стримон“ е на стойност 354 756 лв. без ДДС с дължина 674 метра. В рамките на сумата е подновен и водопроводът за 71 784 лв. Има изградени 3 нови джоба за „бобри”, както и два паркинга около бл. 53.

„Един от най-хубавите и стари квартали в Перник отдавна заслужаваше тази улица и този район да бъде оправен така, както хората очакват. Аз благодаря на строителя за това, че въпреки късно обявената обществена поръчка успя да се справи и да отговори на очакванията ни. Надявам се хората да разберат, че тук не може да се кара с висока скорост и да спазват правилата за движение по пътищата, за да няма допълнителни напрежения“, сподели Вяра Церовска и не скри, че за нея е удоволствие, че в квартала, който е родена и израснала, да види, че нещо се случва добро и желано.

С ремонта на улица „Стримон“ ще бъде облекчен трафикът на превозни средства през кв. „Твърди ливади“ и ще бъде по-бърз достъпът до центъра.