На пищен бал на 5-звездния парк-хотел „Пирин” – Сандански: Собственикът Стефан Шарлопов награди с 500 лв. за вярна служба дългогодишната си служителка Виолета Ангова

Ангова с наградата си

 

Ангова: Работя от самото откриване на хотела, собственикът ни поздравява със „здравей, миличка”, управителят Иван Терзиев е пример за нас

Собственикът на парк-хотел „Пирин” – Сандански награди с 500 лв. хигиенистката Виолета Ангова. Ангова се труди неуморно в хотела още от неговото откриване. Отличието за висок професионализъм връчи лично управителят на комплекса Иван Терзиев, общински съветник от ГЕРБ.

Стефан Шарлопов

Ангова беше наградена на коледния бал на петзвездния комплекс в Сандански. Над 150 служители на собственика Шарлопов вдигаха наздравици с пожелания живи и здрави да се пенсионират при него.

Иван Терзиев

„Тук съм от откриването на хотела. Тази година празнуваме юбилей – 10 години. Чувствам се прекрасно, чувствам се ценена и обичана. Самият собственик Стефан Шарлопов ни поздравява винаги с невероятното „здравей, миличка”. Обръща се така към всички. Той наистина е изключителна личност.

Ангова е категорична: Тук се чувствам ценена и обичана.

С управителя Иван Терзиев сме рамо до рамо от първия ден. Не познавам по-добър и справедлив човек. Миналото лято на външния басейн видях, че има бригада, която кърти мозайката. Отидох да помогна и видях Иван Терзиев целият в прах. Той къртеше наравно с работниците. Можете ли да си представите? Това е човек, който не се срамува да върши всякаква работа. Той е пример за нас”, каза Ангова, която е братовчедка на съветника Стоян Ангов.