ЧСИ се прицели в 5 автомобила на петричката болница заради дълг от 4000 лв. към фирмата на Николай Влахов, зам.-кметът Илко Стоянов: Тези коли са морално остарели, купуваме нови

Илко Стоянов 

5 служебни автомобила на болницата в Петрич паднаха под прицела на частния съдия-изпълнител Шукри Дервиш във връзка с решение на съда, в което фирма “Никмар” на Николай Влахов е поискала да им бъдат изплатени 4000 лв. за ремонт в отделение. Става въпрос за поредното дело, което кредитори и фирми водят срещу лечебното заведение. Дервиш е уведомил община Птерич, че ще прави опис на автомобилите. Припомняме, с решение на ОбС превозните средства на болницата и движимуто имущество беше прехвърлено на община Петрич и оттам „Югозападна болница” след сливането на лечебниците в Петрич и Сандански.

Зам.-кметът Илко Стоянов коментира, че автомобилите са морално остарели и постоянно им се правят ремонти. Той съобщи, че догодина ще бъдат закупени нови автомобили за по-голямо удобство на пациентите и така ще се спести от разходите за поддръжка.