Пъстри и гласовите птички чакат новите си стопани във ветеринарната клиника на д-р Бандеров в Дупница, пернатите са идеален любимец и другар за децата

 

Цял хор пъстри пернатковци пее във ветеринарната клиника на д-р Георги Бандеров в Дупница.

Любими екзотични птички, които радват с невероятни изпълнения и лесно се социализират, веселят и клиентите, и пациентите на клиниката и магазинът за домашни любимци. Пернатите сладури очакват своите бъдещи стопани в клиниката на ул. „Патриарх Евтимии” № 112 в Дупница.

Д-р Бандеров с удоволствие показа птичето царство и сподели, че най- много се гордее с папагалите. Има корелии, монаси, жако.

„Те много лесно свикват със стопаните си и всички хора, обичат да кацат по раменете, ръцете, да кълват от ръка.”, сподели той.

Птичките са не само много красиви и атрактивни, но и цената им е много достъпна. Децата много ги обичат, а с песента си ще огласят с песен целия дом. Затова те са великолепен подарък за нова година. Малчуганите много обичат и канарчета амадили.

Всичките птички на Бандеров са изключително забавни. Те са голямата страст на колегата му д-р Константинов. Той призна, че много иска за разшири къта за птички в магазина.

„Песните на птиците и чуруликането са балсам за всеки стрес. Всеки човек трябва да си има птиче, което да го радва.”, съветват специалистите.