ОбС- шефът на Дупница посреща Нова година облечен в народна носия, нагизди и трите си жени

Председателят на общинският съвет в Дупница Емил Гущеров посреща Коледа и Нова година облечен по нетрадиционен начин – в традиционна българска народна носия. Той нагизди в духа на българската традиция и трите си жени – съпругата си Доби и двете им дъщери. “Искам да внесем настроение от съкровищницата на българският фолклор. И се получи. Българи сме и тези обичай трябва да се спазват”- радва се Гущеров.

Тримата пяли коледни песнички. Вчера, грижовният татко, пак в духа на “поддържай си нашенското” е облякъл в чисто нови дрешки малките красавици от дупнишката верига магазини “Адела” на бизнесмена Николай Златарски.

Очарователните “аделинки”  на Николай Златарски – Розичка и Цветелина са рекламните лица на търговската верига, облечени в рокли от последната колекция.

“Гущеров купи цял чувал с памперси, перилни препарати и топли чорапи за новогодишните празници.  Напазарува и много подаръци за семейството, приятели и познати.” – издадоха за вестник ВЯРА очарователните служителки на магазина, който раздават и новогодишни подаръци за редовните си клиенти и при покупки на стойност над 50-100 лв. и добавиха: “А на тръгване пожела: “Да сме здрави, да бъде по-успешна и благополучна нота година.”