Председателят на общинският съвет в Дупница Емил Гущеров посреща Коледа и Нова година облечен по нетрадиционен начин – в традиционна българска народна носия. Той нагизди в духа на българската традиция и трите си жени – съпругата си Доби и двете им дъщери. „Искам да внесем настроение от съкровищницата на българският фолклор. И се получи. Българи сме и тези обичай трябва да се спазват“- радва се Гущеров.

Тримата пяли коледни песнички. Вчера, грижовният татко, пак в духа на „поддържай си нашенското“ е облякъл в чисто нови дрешки малките красавици от дупнишката верига магазини „Адела“ на бизнесмена Николай Златарски.

Очарователните „аделинки“  на Николай Златарски – Розичка и Цветелина са рекламните лица на търговската верига, облечени в рокли от последната колекция.

„Гущеров купи цял чувал с памперси, перилни препарати и топли чорапи за новогодишните празници.  Напазарува и много подаръци за семейството, приятели и познати.“ – издадоха за вестник ВЯРА очарователните служителки на магазина, който раздават и новогодишни подаръци за редовните си клиенти и при покупки на стойност над 50-100 лв. и добавиха: „А на тръгване пожела: „Да сме здрави, да бъде по-успешна и благополучна нота година.“ 

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. А, този и в костюм си е същият селянин, пък се и гласят от магазин “ Адела” – леле , “хайлайф” ….

  2. А бе с две думи,хора ги направиха тези политически хамелеони.Неграмотни послушковци и царедворци..така де новите Комунистчета под синя маска.

Comments are closed.