Топ 5 на най-любвеобилните двойки в новогодишната вечер, Арбен Хавальов от Перник: Пожелавам си най- сетне да срещна жената, която да ме направи по-добър!

“За Новата година си пожелавам да бъда постоянен в намеренията ми за здраво, красиво и силно тяло, и спокоен дух! Пожелавам си най-сетне да срещна една жена, която да бъде моя спътница в живота до край, да събуди всичко позитивно, добро и романтично в мен и да сподели всичките ми тайни и нереализирани желания! Това е.”- обяви бизнесменът Арбен Хавальо от Перник. 

Мохамед и Ива Джерманска от Дупница си пожелаха божията любов да се излива и да измие сърцата от всяко зло в новогодишната нощ.

 

“Не е важно къде съм…. по-важното е, че съм с теб и те о…амм! Да бъдем до хора, които се обичат, които са благословени, които са близо до Бога на любовта. Време е за революция на любовта. Време е хората да открият огъня отново чрез силата на любовта…Трябва да изучаваме лйбовта, като изучаваме икономиката литературата…и всички науки. Прегърнете сега човека до себе си и му кажете, че го обичате. Смело! -написа Богомила Михйлова от Рим.

Петя и Росен Маркови от Дупница имат три деца от любовта си, която е на 10 години.

“Пожелаваме ви весело да си изкарарате и новата година да е по-късметлийска и успешна! Това да е прекрасна вечер. Да имаме нов живот, в сърцата ни да стане чудо! И да се наслаждаваме на пътуването “ЖИВОТ”!” – пожела смелата мама Петя.

“Когато искаш да постигнеш мечтите си, първо си помисли как с това ще помогнеш и на другите, как ще повдигнеш енергията им, как ще ги направиш по-добри и ще ги вдъхновиш и те да търсят и създават красота около себе си. Цели се право в десятката! Не си губи времето с дребните душици с малки умове и голямо его и претенции.”- обобщи Нели Конуей.