Санирането на бл. 3 в жк „Бистрица” на финала! Дупничанката С. Василева: Остава да се монтират первази, блокът е като чисто нов

Сашка Василева

 Доволни сме от работата на „Био про дизайн”, благодарим и на кметския екип, казаха от квартала

Довършителни работи текат по санирания трети блок на жк “Бистрица” в Дупница. Блокът е с изцяло променен вид и изглежда невероятно. Това казаха и собствениците на апартаменти в блока. Особено доволни са от работата на украинците. „Работиха бързо, съвестно и много качествено. Остава единствено да се монтират первази на прозорците откъм гърба на блока. Входовете са оформени чудесно, с изолация, навесите са от битумни керемиди и др.”, сподели впечатленията си от работата Сашка Василева.

Един от работниците на обекта

Санирането на бл. 3 се изпълнява от фирма „Био про дизайн”, която е ангажирала с дейността българо-украинска бригада.  Припомняме, техническият ръководител на обекта, който се представи с името Светослав, заяви: „Материалите за ремонта се получават на място, доволен съм от качеството. Работата ни се следи под лупа от строителния отдел на община Дупница”.

Санирането на блок 3

Опитахме да се свържем с инвеститора на обекта, но се оказа, че е прекалено ангажиран. Разговаряхме със собственици на апартаменти и те споделиха, че може и малко да е имало забавяне, но резултатите си заслужават – хубавите работи не стават бързо. И наистина визията на блока е изцяло променена -изглежда съвсем като нов! „Благодарим на фирмите и на работниците им за добре свършената работа. Изказваме благодарност на кмета Методи Чимев и се надяваме общината да печели още много проекти, с които градът да се благоустрои. Благодарение на кмета най-големият жилищен комплекс „Бистрица” ще бъде основно ремонтиран и заедно със санираните блокове ще придобие модерен и европейски вид”, доволни са жители на комплекса.