Слух за паднали 3 млн. лв. от лотарията тресе Сапарева баня, заподозряната късметлийка Радка Маргина: Черпя за внучка Дария, по празниците спечелих 40 лв.

Радка Маргина вече има една печалба от лотарията.

 

Слух за нов милионер от лотарията, спечелил 3 млн. лв., разтърси Сапарева баня. Местните хори издирваха късметлията под дърво и камък. Заподозряна №1 – бизнесдамата Радка Маргина, отрече тя да е щастливката, но почерпи за още по-щастлив повод.

Дъщерята на Радка – Галя

Тя стана баба. С внучка я дари дъщеря й Галя, като малката принцеса ще носи името Дария. Радка Маргина и съпругът й са на седмото небе за второто внуче, което има и батко Криси – син на по-голямата дъщеря на Радка.

Радка Маргина, която наскоро спечели 10 000 лв. от лотарията, заяви, че внучката й е най-голямата сбъдната мечта. Дария се роди на големия християнски празник Игнажден в Самоков и за Бъдни вечер бе най-малкият член на празничната трапеза в семейството си.

Иначе с печалбата от лотарията Радка Маргина направи ремонт и обзаведе детската стая на Дария. Късметлийката продължава участието си в лотарията и за Коледа и Нова година удари още няколко печалби. В социалната мрежа тя официално обяви: „Така както билетите са ми коктейл, реших и питието да е коктейл. Нали и двете са ми от съдбата. Имам и билет от 20,00 лв., който печели 40,00 лв., но е трудно да го снимам. Наздраве. Така да ни върви през новата година”.

Радка Маргина е известна с християнското си милосърдие към хора и към животни и добротата й носи късмет, казват жителите на курортния град.