„Беласица“ стартира зимната си подготовка на 8 януари на стадиона в Кърналово

 

В понеделник, 8 януари, от 15 часа на стадиона в село Кърналово ще стартира зимната подготовка на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” за пролетния дял от първенството на ЮЗ трета лига.

Общо осем контролни срещи е предвидил новият наставник на петричкия тим Даниел Бачков. Засега са ясни следните: 28 януари срещу „Септември“ (Симитли); 3 февруари срещу „Струмска слава“ (Радомир); 5 февруари срещу „Кариана“ (Ерден); 10 февруари срещу „Беласица“ (Струмица).

Очертава се да се играят контролни срещи с отборите на „Спартак“ (Плевен) и „Пирин“ (Гоце Делчев). Празнотата от програмата за контролите ще бъде запълнена с отбори, готвещи се по това време в региона.

Сигурните, напускащи отбора, са: Марти Таушанов – преминал в ЦСКА-1948, Владимир Кабранов – в „Банско“, Любо Танев – във втородивизионния „Струмска слава“ (Радомир). Съгласието си да облекат фланелката на „Беласица“ са дали вратарят Антон Ризаков – преминал през ДЮШ на „Беласица“, за последно е бил в чужбина, и Живко Димитров-малкия Ромарио, играл за последно в гръцкото първенство.