Братята борци Благовест и Християн Чорбаджийски от Дупница празнуваха рожден ден на лудо парти, по-малкият получи торта със златен медал и чучело за боксиране

Рожденикът борец Християн Чорбаджийски духна 10 свещички на тортата.

 

Двамата братя борци Благовест и Християн Чорбаджийски от Дупница отпразнуваха със суперпарти и две торти общия си рожден ден.

Треньорът по борба Иван Томанов с двамата рожденици Благовест и Християн

Двамата борци се състезават за клуб „Спартак” и самият рожден ден бе белязан от спортни игри. Майката на рождениците Марина Чорбаджийска черпеше победителите в спортните игри с желирани бонбони.

Рожденикът Християн с майка си Марина и роднините
Рожденикът боксьор Благовест Чорбаджийски духна 16 свещички на своята торта.

Братята борци Благовест и Християн Чорбаджийски са родени на 11 януари и празнуват заедно рождения си ден. Важни гости на празника бяха треньорът на спортния клуб ”Спартак” Иван Томанов и медицинската сестра от детска ясла „Пролет” Русинка Иванова.

Медсестрата от детска ясла, която е отгледала Благовест, Християн и Борянка.

Фризьорката Ана Борисова със сина си Никола също бяха поканени на партито на рождениците. Баткото Благовест духна 16, а брат му Християн 10 свещички.

Фризьорката Ана Борисова със сина си Никола на двойното рождено парти

Малкият рожденик получи подарък огромна торта със златен медал и чучело за боксиране от семейството си. За миналата година 10-годишният борец Християн спечели златен медал в турнира по борба в Кюстендил в категория до 30 кг и сребърен медал за купата на Иво Ангелов в Перник. Има и втори златен медал от Златица. Сега се готви за тазгодишното републиканско.

Благовест, който запали брат си Християн по борбата, е в 9-и клас в гимназия „Христо Ботев” в математическата паралелка. Идол му и кикбоксьорът Доброслав Радев от Дупница.