Белетристът Петър Ангелов-Дарев: Депутатката Елена Йончева обикаля моловете с бронетранспортьор, а левите гласоподаватели пеят на Бузлуджа „Партизан за бой се стяга”…

 

Белетристът Петър Ангелов-Дарев разнищи и изобличи лъскавия живот на представители на червената пария, като в същото време избирателите на столетницата мизерстват и едва свързват двата края със свой коментар в социалната мрежа. Ето какво написа той:

Петър Ангелов-Дарев

„Червеният планктон, който пее партизански песнички на Бузлуджа и яде безплатно евтини кебапчета, дори си няма понятие как живеят неговите леви избраници, какви жилища обитават и какви коли карат.

Елена Йончева с автомобила си

Комунистите милионери не ходят на Бузлуджа с колите си, а се смесват в автобусите с наивните си гласоподаватели. Децата им учат и работят в Калифорния, а не в Ростов на Дон, да речем…
Та тези народни избраници карат коли, каквито червеният планктон, дето ходи на Бузлуджа, не е виждал и на картинка. Не е виждал и колата на Елена Йончева. Тя е като бронетранспортьор. С нея лявата избраница обикаля моловете, а левите гласоподаватели пеят на Бузлуджа „Партизан за бой се стяга…”