С неустоими цени и безкомпромисно качествени горива стартира най-новата бензиностанция SIMA OIL в Самоков

Иновативната система за компенсация при зареждане при ниски температури пази джоба на клиентите на SIMA OIL

6 коли едновременно може да черпят енергия от бензиноколонките, SIMA OIL предлага всички видове масов бензин, дизел, автогаз LPG, както и газ за битови нужди

Със система за улавяне на вредните емисии и с качествени горива, съобразени с всички европейски изисквания, посреща клиентите си новата бензиностанция SIMA OIL, която отвори врати вчера в Самоков. Тя се намира на околовръстния път над кв. „Самоково“ на изхода за Дупница и Боровец.

Десетки самоковци, гости на града и жители на селата дойдоха, за да поздравят собствениците и да им пожелаят успех и късмет в бизнеса. Водосвет за здраве и благополучие бе отслужен от отец Георги. Дар за SIMA OIL е икона на свети Никола.

В новата бензиностанция могат да зареждат едновременно 6 коли, а 10 служители ще се грижат за качественото и бързо обслужване на всички клиенти. Специалната изненада за всички тях е иновативната система за компенсация на колонките, която не удря по джоба при зареждане при ниски температури.

Освен това хората могат да разчитат, че наливат най-доброто в автомобила си, защото горивата на SIMA OIL са специално разработени и подобрени от водещи химици в бранша. Още от първото зареждане ще чуете как вашата кола започва да мърка, а двигателят – да пее. Фирмата е вярна на девиза си „Винаги в движение!”.

На откриването собствениците на бензиностанцията почерпиха всички гости и първите клиенти.

„Тази бензиностанция е уникална, не е част от верига и няма друга подобна нито в Самоков, нито в България. Продуктите, които се продават тук, са съобразени с всички европейски стандарти и със законодателството, което предстои да влезе в сила до 2020 година. Отнасяме се отговорно и към опазването на природата и затова разполагаме със система за улавяне на вредните емисии. Спазили сме всички нормативни актове, изградили сме система, която улавя вредните газове, за да не се замърсява околната среда“, поясниха от бензиностанция SIMA OIL – Самоков.

В SIMA OIL можете да намерите всички видове масов бензин, дизел, автогаз LPG. Новото е, че има лиценз за продажба на газ за битови нужди.

Бензиностанцията е създадена с мисъл и поглед към бъдещето. „Стратегията ни е разработена от експерти и предлагаме максимално качество на най-ниски цени и според европейските стандарти. Клиентите ни ще са доволни, в това сме убедени“, казват собствениците.

Работното време е от 6 до 23 часа. Бензиностанция SIMA OIL разполага с модерен минимаркет за хранителни стоки, където освен голямото разнообразие от напитки се предлага и страхотно ободряващо кафе.

„Ще разчитам на новата бензиностанция, защото освен автомобила си зареждам и газ за бита“, сподели един от първите клиенти.

„Оптимално и гарантирано качествено гориво при минимални цени“ – е мотото на SIMA OIL – Самоков.

Обектът е с уникална визия и разширена гама услуги, които включват външна и вътрешна кафе-зона, по-големи площи за паркиране и специално обособени зони за отдих с безплатен WiFi.