Йордан Никулчин

Д-р Йордан Никулчин, който влезе в ОбС-Дупница от гражданската квота на листата на ПП ГЕРБ напуска местния парламент.  В молбата е написал „По лични причини“. Говори се, че неговите амбиции са да седне в стола на Димитър Недин, който се очаква да бъде освободен на сесията в петък.

Крум Милев

Все още ОИК не е излязла с решение кой ще е новият общински съветник. На ход са Крум Милев, който е зам.- кмет и се очаква да откаже. След него са бившият управител на болницата Росен Тимчев, Иван Шатровски, който е отговорник „Спортни дейности“ в община Дупница, Юлиян Бараков, който е мениджър на ВИП Секюрити, но на практика той напусна ГЕРБ преди време по лични причини. Напусна и поста – служител по „Сигурността на информацията“ в община Дупница. Ако се откажат тримата, съветник става Милен Попов- юрист на общински съвет Дупница. Милен Попов е преди Росен Тимчев, а пенсионерката, активист на СДС – Тодорка Савова, е преди Мелен Попов. Въпросът е много сложен, защото никой не знае какви са преференциите и какво е подреждането в момента на листата на ГЕРБ.

Ивайло Константинов

Последна дума има лидерът на партията, който събра най- много реални преференции Ивайло Константинов.

Росен Тимчев

Така само в рамките на няколко седмици от партията ще влязат нови двама съветника.

Милен Попов

Бившият кмет на с. Самораново Борислав Костадинов заема мястото на назначения за зам.областен управител д-р Матей Попниколов.

1 коментар

  1. Оставката на д-р Никулчин е достоен акт на достоен човек,който не иска името му да бъде свързвано със спорни решения ,действия и „бездействия“ на хора, част от които са със съмнителен морал и зависимости!Не иска името му да се свързва с решения съсипващи Общинската болница!!!Той е честното лице на младите дупничани!!!За разлика от от боднатия в средата на статията единствен в“ Бяла престилка “ необременен от дипломи и знания Терминатор на общинската болница-Росен Тимчев!! И нека общинарите много да внимават какви решения гласуват, защото отговорността , юридическата и моралната винаги е ЕДНОЛИЧНА а не колективна!!!

Comments are closed.