Зам. управителят на общинската болница Йордан Никулчин напуска общинския съвет, мери се в поста на Недин

Йордан Никулчин

Д-р Йордан Никулчин, който влезе в ОбС-Дупница от гражданската квота на листата на ПП ГЕРБ напуска местния парламент.  В молбата е написал “По лични причини”. Говори се, че неговите амбиции са да седне в стола на Димитър Недин, който се очаква да бъде освободен на сесията в петък.

Крум Милев

Все още ОИК не е излязла с решение кой ще е новият общински съветник. На ход са Крум Милев, който е зам.- кмет и се очаква да откаже. След него са бившият управител на болницата Росен Тимчев, Иван Шатровски, който е отговорник “Спортни дейности” в община Дупница, Юлиян Бараков, който е мениджър на ВИП Секюрити, но на практика той напусна ГЕРБ преди време по лични причини. Напусна и поста – служител по “Сигурността на информацията” в община Дупница. Ако се откажат тримата, съветник става Милен Попов- юрист на общински съвет Дупница. Милен Попов е преди Росен Тимчев, а пенсионерката, активист на СДС – Тодорка Савова, е преди Мелен Попов. Въпросът е много сложен, защото никой не знае какви са преференциите и какво е подреждането в момента на листата на ГЕРБ.

Ивайло Константинов

Последна дума има лидерът на партията, който събра най- много реални преференции Ивайло Константинов.

Росен Тимчев

Така само в рамките на няколко седмици от партията ще влязат нови двама съветника.

Милен Попов

Бившият кмет на с. Самораново Борислав Костадинов заема мястото на назначения за зам.областен управител д-р Матей Попниколов.