Топ сватба на Петрич! Атанас и Елена Зайкови се качиха за целувка върху масата, младоженецът наду гайда, пя им Карамфил Божиков

Целувката на сем. Зайкови на масата бе аплодирана най-бурно

Благовест Милев донесе печеното прасенце с нож и коктейлни чадърчета

Младото семейство подписа на открит ритуал като в холивудски филм

Сватбата на Атанас и Елена Зайкови се закотви в топ 3 на Петрич като едно от най-веселите и атрактивни тържества в южния град.

Николета, Рени Пешева, Петя, Антония, Андренита Димитрова, Вили Танева, Албена, Катрин и Здравка Шаламанова поискаха букета на булката

Младоженците си размениха брачни клетви, халки и любовни целувки в уникален ритуал на открито, досущ като в холивудски романтичен филм.

Благовест Милев носи прасенцето
Карамфил Божиков (вдясно) с микрофона и танцов ансамбъл удивиха сватбарите

Семейство Зайкови се заклеха във вярност и пред Бог, а на тържеството в ресторанта гостите бяха изненадани от тъпани и гайди. Известният народен февец и футблолист Карамфил Божиков от Петрич, пременен в народна носия, забавлява сватбарите. Благовест Милев донесе печеното прасенце със забодени в него нож и коктейлни чадърчета. Милен и Блажка Дировски пък се справиха блестящо като кумове.

Младоженецът подхвана гайдата
Зайкови с кумовете

Кулминацията на празника беше когато младоженците се качиха на масата и се целунаха под бурните овации на гостите. Атанас и Елена са категорични, че сватбеният им ден е една изживяна приказка.

Подписването