Смях! На пазара в Банско продават краставици под формата на картофи, в Перник изобретиха проточен бойлер от бутилка

 

 

Ихтиманският кемпер стана хит в социалната мрежа

 

Ихтимански кемпер стана хит в социалната мрежа. Снимка на чудатото приспособление удиви и разплака до сълзи не само ихтиманци, но и останалите любители на шеги и закачки.

Любопитният фотос представлява возило с натоварена върху него схлупена къщурка. „Велико изобретение. Вместо да извадя 40 бона за кемпер, взимам стария бус и го товаря с покъщнината. Хем се минава тънко, хем ще стана център на вниманието”, заля се в социалната мрежа Стоян Златински от Ихтиман.

Хит в сезона на суджуците и виното пък стана окаченият таван по разложки. Само при вида на снимката любителите на мръвките наточиха лиги и си пожелаха: „Във всяка къща така”.

Пернишките чудатости вече почти никого не могат да учудят, но перничани са яки – държат не само на майтап, но имат и уникално въображение. Само с една пробита пластмасова бутилка успяха да изобретят проточен бойлер. В този стил са измислени пернишкото джакузи в любимия голф и пернишкият полилей, над който трябва да се замисли не един специалист по вътрешен дизайн.

В Кюстендил споменът за Георги Илиев винаги ще бъде жив. Доказателство за това е, че името му се споменава по повод и без повод. Особено на забавни картинки, които предупреждават разни бабаити да не се мислят за легендата на ъндърграунда.

На пазара в Банско пък бяха засечени да се продават изключително странни краставици под формата на картофи. Килограмът вървеше 3,40 лв.