Шефът на ОФК „Пирин” Вили Елезов обвини кмета на Симитли в побой, Ап. Апостолов: Не съм го докосвал, и аз ще го съдя

Вили Елезов

Елезов твърди, че съм го нападнал в сряда на стадиона в Крупник, през това време бях в София, заяви градоначалникът

 

Кметът на Симитли Апостол Апостолов отрече да е пребивал административния директор на ОФК „Пирин” Вили Елезов. Апостолов излезе с официален коментар, след като бе обвинен от Елезов. Последният съобщи в профила си във фейсбук, че е бит от кмета на Симитли – Апостол Апостолов.

Апостол Апостолов

Това се случило на стадиона в село Крупник в сряда по време на приятелската футболна среща между „Септември” (Симитли) и „Ботев” (Ихтиман). Елезов твърди, че градоначалникът го изритал в гърба и му счупил двата мобилни телефона, като го засипал с обидни думи и заплахи. Елезов си извадил медицинско свидетелство.

„Пуснах жалба срещу Апостол Апостолов в полицията. Ще заведа и частно дело”, сподели Вили Елезов.
Апостол Апостолов отрече да е нападал и бил директора на ОФК „Пирин”. „По това време, в което този човек твърди, че съм го нападнал, аз бях в София. За първи път няма да оставя този опит за набеждаване така и ще пусна контражалба срещу него. От години Елезов и брат му пускат постове срещу мен във фейсбук. Сега единият иска по безцеремонен начин да ме вкара в такава интрига. Ще се видим в съда, нека магистратите преценят кой крив, кой прав. Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник. Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам, там, във фейсбук, има достатъчно недействителни профили, които могат да се ползват за набедяване и оклеветяване на всеки”, коментира градоначалникът на община Симитли.      “Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете.