Жестокост! 15- годишният Хр. Г. -Муте от Дупница нападна освирепял с нож 47-годишна жена от АКТАВИС, преби я и се опита да я изнасили в дома и

Нападателят е известен на МВР, оставиха го под арест

15- годишен сексуален насилник от ромки произход с нож в ръка нападна 47-годишна А. О. от Дупница. Грозният инцидент е станал на 02 януари малко около 21.00 часа. Жената е с порезни рани около врата, зашита е с 20 шева. Тя успяла да го издраска и на няколко места го е ухапала. Непълнолетният се превърнал в чудовище и счупил носа и с няколко удара, по главата тя има множество хематоми и огромни отоци, има кръвоизливи и мозъчен оток, показва скенера. Пострадалата се прибирала се у дома си след работа от завод “Актавис” в Дупница, когато влизайки във входа на жилището си на ул. “Баба Тонка” била изненадана от изверга. Това разказаха за ВЯРА източници от МВР. По данни на полицията той извършил неприлични действия със сексуален подтекст спрямо жената и влязъл с взлом с нож в ръка. Съседка чула шум и писъците на горката жена и звъннала на 112, така успяла да спаси живота и. Успял да и вземе чантата, телефона, портмонето и хукнал да бяга, но преди това я заключил в собствения и дом. Прибрал се в “Гиздова махала”, където живее и се скрил на тавана на къщата си. Дошлите полицай и медици, разбили вратата, за да помогнат на жената. Тя вече е настанена в “Пирогов”.

След проведени оперативно – издирвателни дейности, с помоща на куче, е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят. Той е 15-годишен дупничанин с инициали Хр. Г., известен на МВР, неосъждан.

Това е второ брутално изнасилване в Дупница. В новогодишната нощ освирепял мъж изнасили баба. Миналата седмица тя почина. Изнасилвачът не е разкрит.

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОЧАКВАЙТЕ В ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ.