Ева Шарлопова с покъртителни думи за сбогом към внезапно починалия си баща: Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам те сега и завинаги

Преди да издъхне в съня си, бизнесменът Стефан Шарлопов вдигнал кръвно, легнал и си казал: Сънят лекува

Ева – най-голямата дъщеря на покойния бизнесмен и инвеститор в Сандански Стефан Шарлопов, е първият от семейството, проговорил за трагичната смърт. Малко след като смени снимката на корицата си в социалната мрежа, тя реши да редактира публикацията си и да добави няколко думи към трогателния кадър с баща си. “Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам те сега и завинаги! Ще се срещнем отново някой ден”.

В нощта срещу понеделник бизнесменът напусна този свят на 55 години. Починал е внезапно в съня си. В петък споделил с приятели, че не се чувства добре. В неделя си измерил кръвното – 170 на 100, и изпил обичайното хапче. Не потърсил лекар. Решил, че сънят ще го излекува, според различни информации, които се появиха в медиите.
Другата дъщеря на Шарлопов – Стефани, и съпругата му Бояна смениха профилните си снимки с жалейки заради внезапната смърт на бизнесмена.

Ева Шарлопова работеше рамо до рамо с баща си. Тя се е издигнала с много труд и пот в бизнеса му. Още от малка била научена, че парите се изкарват с много труд. Първите си пари спечелила, когато била много малка, във фабрика на баща си. Тя започнала от най-ниските нива на семейния бизнес. Работила като камериерка, готвачка, хостеса в заведенията и хотелите на баща си. За труда си получавала минимална заплата. Първо работила на поточна линия, където лепяла етикети на рула. Причината да започне работа била, че искала да си осинови слон. Това бе признала самата тя в телевизионно интервю. По думите й Шарлопов бил строг и в офиса, и в дома, но вкъщи е по-строг към нея. “Трудно се оправдават неговите очаквания, макар и да са реалистични. Смятам обаче, че съм се справила с това, но има още и много да уча”, бе признала още тя.

Първородната дъщеря на Шарлопов се омъжи миналата година през май, а през октомври на бизнесмена му се роди и внучка – Мария-Магдалена.

„Тайните на успеха са труд, постоянство и амбиция. Ако тези 3 неща ги има в мисленето на човек, той ще се справи. Капиталът идва като следствие”. Това е един от ценните съвети, които остави на 5-те си деца Стефан Шарлопов.
Поклонението пред тленните останки на бизнесмена Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната църква “Света София”, съобщиха опечалените му близки.
Същевременно стана ясно, че българката Деси Кирова, която е по-известна като десетократната световна шампионка и два пъти европейска в професионалния бокс Дейзи Ланг е жената, с която за последно Шарлопов се е снимал. Това става ясно от нейни снимки в личните й профили във Фейсбук и Инстаграм. На 2 февруари вечерта тя е прекарала със Стефан и Боряна Шарлопови. Над фотосите си с двамата тя пише, че е прекарала страхотно време с нейните приятели.