Десислава Радева и Андреа

Андреа си направи и фотосесия в президентски апартамент с дреха за 3500 лв.

Със скъпи рокли сапаревката Теодора Андреева-Андреа прикова вниманието към себе си през последните дни. Три дни и три нощи Кубрат Пулев, Андреа и техни близки приятели купонясваха в Истанбул като продължение на рождения ден на изпълнителката.

Андреа на рождения си ден с баща си Румен Андреев и годеника си Кубрат Пулев

Звездната двойка отседна в един от най-реномираните хотели с изумителна гледка към Босфора. Певицата засне импровизирана фотосесия в президентския апартамент на лъскав хотел, а запознати в модните среди разкриха стойността на роклята, с която е била – 3500 лв. В същия хотел много турски звезди от сериалите, както и Таркан обичат да отсядат, говорят в хайлайф средите.

Андреа в лъскавия турски хотел с роклята, за която се твърди, че струва 3500 лв.

Преди това Андреа и съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, облякоха един и същи актуален модел рокля, дело на световноизвестен бранд, видя HotArena. Певицата избра одеждата за специален повод – тя се появи в уникалния тоалет на рождения си ден, който отпразнува в Истанбул. Десислава Радева пък е използвала дрехата за фотосесия в списание. Роклята е решена в синьо-зелено, а основният й акцент е бяло жабо с черни контури и копчета около врата.

 

 

 

Please follow and like us: