Дупничанинът Антонио Якимов: Д-р Карастоянов спаси живота ми, той не е убиец, а честен човек (ВИДЕО)

 

Галеви бяха оправдани от същия съдия, който наложи сурова присъда за смъртта на гарда им Н. Радев, каза един от главните свидетели срещу „братята”

Един от свидетелите срещу Братя Галеви – Антонио Якимов от Дупница, придружи д-р Владимир Карастоянов на делото, на което бе прочетена осъдителна присъда за смъртта на Николай Радев-Отвертката. Ето как Якимов коментира присъдата срещу Карастоянови:

„Д-р Карастоянов не заслужава присъда, а признателност. Той спаси живота ми, когато бях пребит от Братя Галеви. Той е човекът, който даде експертиза на всички пострадали от бандата на Галеви. Благодарение на неговите експертизи те бяха осъдени.   Той е за почит, а ето че е осъден, защото е спасил внучката си и е защитил честта на семейството си. Това е отмъщение за случилото се с внучката на Карастоянов – Владимира. Той не е убиец, той е честен човек. Познавам го от 30 г. Тези хора са невинни и аз очаквах оправдателна присъда. Братя Галеви бяха оправдани от същия съдия, който днес наложи сурова присъда за смъртта на техен гард”, заяви Якимов след съдебното заседание.

https://www.facebook.com/291332258059605/videos/299914103868087/