Дариха с икона бившия треньор на “Марек Юнион-Ивкони” Найден Найденов в Дупница, един от най-верните фенове Йордан Стоименов спечели колело от томболата

Васил Стоянов дари иконата на Найденов.

Пазя най-хубавите спомени от „Марек Юнион-Ивкони”, наполовина дупничанин съм, призна известният треньор

 

Бившият треньор на “Марек Юнион-Ивкони” Найден Найденов бе изненадан с подарък икона в Дупница. Връчи му я домакинът Васил Стоянов. Найденов пристигна в Спортната зала заедно с новия си тим “Нефтохимик” за мача с дупничани от поредния кръг в Суперлигата.

Печелившият Йордан

Найденов бе дарен с икона на св. Иван Рилски под аплодисментите на двата отбора и зрителите в залата. Домакинът на Спортната зала Васил Стоянов се прегърна с Найденов и развълнувано заяви: „С големия Найден Найденов”.

Името на треньора е свързано с най-големите засега успехи на “Марек Юнион-Ивкони”, като заедно спечелиха 4 поредни шампионски титли.

Треньорът разбърква талончетата за томболата.

“С “Марек” ме свързват невероятни моменти. Дупница и клубът си остават част от мен, защото тук като играч и треньор прекарах 10 години. На практика съм си половин дупничанин. Пазя само хубавите спомени. Благодаря на всички”, развълнуван коментира Найденов. Именно той изтегли след втория гейм голямата награда в томболата – велосипед на световна марка. Късметът се усмихна на верния фен на клуба Йордан Стоименов, който и по-рано през сезона е печелил веднъж награда и почти няма пропуснат домакински мач в последните 15 години. През тази година партньорите на дупнишкия клуб осигуриха награди за зрителите и на всяка домакинска среща се разиграваше томбола. На два пъти късметът се усмихна и на гостуващи запалянковци, дошли да подкрепят съперника на “Марек Юнион-Ивкони”.