Глория се забърка в безумно грозна сцена: В столичен магазин тя…

Грозна случка се е разиграла с участието на певицата Глория. Това пише HotArena, позовавайки се на свой читател, който е станал свидетел на случилото се. Предлагаме ви разказа му без редакторка намеса, а изводите оставаме на вас:  „Фолк примата, както е наричана Глория, се оказа много невъзпитана. Тези дни я видях доста грубо да прережда възрастна жена в магазин за хранителни стоки. Случката се разигра в квартално магазинче в квартал „Павлово“ където изпълнителката живее.  Най-нахално тя пререди по-възрастна госпожа, като изтъкна съвсем безцеремонно, че не й се чака само за едно нещо, което си е купила. Държеше се като надута пуйка, без да се съобразява с реакциите на околните. Тази постъпка възмути не само възрастната жена, но и присъствалите на грозната сцена. Дано това е инцидентен случай и Глория не дава лош пример на дъщеря си Симона, която е в тинейджърска възраст“.

„Искам да пея. Музиката, която извира от сърцето ми, да бъде чута. Тази година съм си поставила за цел да издам първия си самостоятелен албум“. Това призна щерката на Глория Симона Загорова в сутрешния блок на Нова телевизия. По думите й известността на родителите й са й помогнали: „Те сами дали силен старт с това, което са постигнали. Това беше плюс. И още е. Има и минус – личният ти живот няма да е личен, всичко е под лупа“. „Нормално е да приличам на майка ми. Визуално и като глас. Но понякога искам да не ме сравняват толкова с нея. Да, пеем, но в различни стилове“, каза щерката на известната фолк певица. „Още от малка и мама и татко ме научиха да не се съобразявам с всичко, което се говори по мой адрес“, призна вече самостоятелната певица. „Майка ми е голям професионалист. винаги, когато правя нова песен или клип й го показвам. Само с последния клип я изненадах, защото сама си го направих и в последствие й го показах“, призна Симона. По думите й майка й никога не я е глезила, а по-скоро й е казвала, че човек трябва да се бори за всичко, което иска и трябва да се бори. „Тя никога няма да каже „Браво!“. Много е критична. Винаги ще каже „Не беше много добре. Дай още!“. Тя е много взискателна майка, но и много грижовна. Когато обаче е започнала да гради кариерата си за мен се е грижела повече баба“, споделя още дъщеря й. За развода на Глория и Илия Загоров Симона каза: „Беше ми трудно. Беше ми мъчно за това, че няма да ги видя пак заедно. Да пеят, да композират. Но сега знам, че така са се случили нещата и е нормално и по-добре да са разделени, отколкото да се карат. Вече свикнах с това“. Тя издаде, че двамата сега са в „никакви“ отношения. Баща й дори не дошъл на бала й. Тя се явява посредник помежду им. Симона сподели, че майка й понякога ревнува от приятеля й, но не пожела да каже кой е той, тъй като е известен. „За всички може би тя изглежда безкомпромисна и изключително респектираща, но и тя има своите страхове и неща, за които я боли. Най-голямата лъжа, която съм чувала за нея е, че си е удължавала краката или пък, че си е махала ребра“, каза още отрочето на известната певица.

21-годишната Симона Загорова се е превърнала неусетно в нежна млада дама, която не спира да хубавее. Момиченцето със заоблените бузки и детско излъчване вече е в миналото. Сега лицето й изпъква с добре изразени скули, придаващи женствен и много по-очарователен вид на звездната щерка, пише HotArena. Загорова дълго време  бе подлагана на бъзици от страна на лайфстайл медии и форумци, които се занимаваха темата за пълнотата й. След като порасна и започна да следи теглото си, както и да се придържа към специален хранителен режим, Симона е неузнаваема.   Дъщерята на Глория не спира да разцъфва и става все по-привлекателна. Музикалните й изяви и успехи се явиха като допълнителна стимулация да изглежда перфектно по всяко време и да се грижи за външния си вид, както и да бъде нон стоп в топ форма.   Броят на ухажорите на Симона също се покачва, което е поредното доказателство, че е сред най-красивите млади дами в поп жанра. А и опитната й майка най-вероятно цял живот й повтаря, че визията и таланта в родния шоубизнес вървят ръка за ръка, че дори второто е бонус, а първото – основно изискване.   Симона няма от какво да се притеснява – тя притежава и двете, а сега, повече от всякога, изглежда като завършена музикална звезда. За бъдещите й постижения в бранша тепърва ще се чуе. Скорошен фурор Мони с новото си парче „Достъп забранен“, което близо за два дни е натрупало почти 30 000 гледания и се радва на одобрението на поп меломаните.

Симона и песента и „Достъп забранен“ –https://www.vbox7.com/play:51bfc6d4df