Атанас Стоилов

 

Както е известно, в първия си домакински мач от пролетния дял на първенството в ЮЗ трета лига заседналият в дъното на таблицата отбор на „Германея“ (Сапарева баня) записа победа срещу един от силните отбори в групата – този на „Септември“ (Симитли) – с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Даниел Димитров в 28-ата минута.

„Бях уверен, че ще победим, защото с новопривлечените 13 футболисти изградих един много добър колектив с класни състезатели. Добре разузнахме отбора на „Септември“ (Симитли) и знаехме как да ги изненадаме. Футболистите, на които гласувах доверие, се раздадоха докрай, знаеха важността за спечелването на трите точки в този мач и независимо че играха срещу един много силно представящ се отбор в настоящото първенство, спечелихме двубоя. Със схема на игра 4-3-3-1 и под диктовката на нашия отбор спечелихме трите точки. През първото полувреме имахме още две ситуации, но Димитър Чечев и Милен Иванов не успяха отблизо да огорчат вратаря на гостуващия тим. Веднъж и гостите имаха своята възможност за отбелязване на гол, но не я оползотвориха. През второто полувреме футболистите на „Септември“ вдигнаха оборотите и по-често се озоваваха пред нашата врата. На три пъти вратарят Илиян Брадваров бе невероятен и е със своите заслуги за спечелването на трите точки. И вратарят на гостите бе на висота след удари на Радослав Димитров, Даниел Димитров и Милен Иванов. Съдийството на известния наш арбитър Николай Йорданов бе на много високо равнище и остави футболистите да решат нещата на терена. Следващият ни мач е в събота, 3 март, на стадион „Бончук“ срещу „Марек”, сподели Атанас Стоилов.

1 коментар

  1. Наско е един млад и добър специалист с добър коректив. Ако се остави да работи, тези момчета са способни да направят чудеса!!!
    Успех момчета и смело напред!

Comments are closed.