Крум Милев

Главните улици са проходими при зимни условия, най-много наваля в Бистрица и Самораново

Няма сигнали за бедстващи хора на територията на общината, това заяви зам.-кметът Крум Милев. Машините на фирмата по снегопочистване работят от 4 часа през нощта и ще продължат да работят с пълен капацитет. Главните улици са проходими при зимни условия. „Вече сме направили организация за почистване на второстепенни улици в града – както ръчно, така и с техника на общината, там, където фирмата по снегопочистване няма ангажименти. Има улици от по-високите квартали на Дупница с навявания от преспи, но ще направим всичко по силите си, за да осигурим проходимост. Най-голяма е снежната покривка в селата Бистрица и Самораново, където също сме взели мерки.
Гражданите могат да сигнализират денонощно на 0701 5 92 59 и 0879 523 474”, обясни Милев.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Къде работят, бе г-н Зам. Кмете, вие в Байкал знаете ли какво е да не говорим за жк Бистрица, по пътищата има по 10 см сняг, не искаме снегорините да излижат асфалта до сухо, А просто да почистят и опесъчат, ама после някой ще си дяла параци с Меридиян, вземете пример малко от Фандъкова, нямала да плаща жената ако не е почистено, а вие давате….

  2. Нещо сънувате , драги господине ! Аз не съм видяла машини за почистване из Дупница… Добре,че минават автомобили – та сами да си разчистват пътя! Нито главните улици са почистени и обезпесачени,нито страничните улици…да не говорим за крайните квартали на града! Ама нищо де – ние обикновено чакаме април месец да дойде – та улиците сами се размръзват и така…. Срам и позор за ВАС !!!!

Comments are closed.