Таекуондистът Митко Джорджев от Дупница завоюва бронз в Кайро, контузия в коляното му попречи да завърши полуфинала

Дупничанинът с бронзовия медал

Дупничанинът надви египтянин и олимпийски медалист

Дупничанинът Митко Джорджев завоюва бронзов медал по таекуондо WTF от турнира в столицата на Египет – Кайро.

Митко Джорджев с националния отбор, вдясно Теодор Георгиев и Христо Михалчев

Националният отбор спечели общо два златни и един бронзов медал от Египет оупън G2. Калоян Бинев в категория мъже до 63 кг спечели злато, същото стори и Владимир Далаклиев в категорията до 68 кг.

Тримата медалисти с Теодор Георгиев

Митко Джорджев от „Гладиатор“ (Дупница), който участва в категория до 68 кг, победи египтянин, после се справи и с медалиста от Олимпиадата – белгиеца Кетби, но се контузи в коляното и на полуфинала се наложи да спрат мача.

Джорджев в Александрия

Най-добрите таекуондисти на България при мъжете Владимир Далаклиев, Митко Джорджев и Калоян Бинев имат задача да участват на всички възможни турнири G1, като целта е класиране за Гран при.

Хотелът на Джорджев в Александрия

От началото на февруари те се изявиха на ЕКП, Турция оупън и Фуджайра оупън. Следващия уикенд тримата ще участват на София оупън. Така за един месец ще играят на 5 G турнира. С тях като треньор пътува Теодор Георгиев.

Митко Джорджев публикува в социалната мрежа снимки от хотела си в Александрия. Той бе поздравен от стотици почитатели и близки за големия си успех. „Поздравления и  пожелания за още по-високи постижения, Митко”, заяви Гергана Николова от Дупница.