ТВ водещата Гала ще кани на кафе в тузарска вила за 300 бона в Банско

 

С вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс „Пирин голф“ край Банско се е сдобила водещата на „На кафе“ Гала.

Гала и половинката й Стефан отскоро са собственици на престижната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина, писа „Уикенд“.

Новият планински дом е придобит от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило около 300 000 лева за имота.

Мълвата носи, че неформален брокер на имота била колежката на Гала синоптичката Никол Станкулова, която често може да бъде засечена в зимния курорт. Красавицата издействала и огромна отстъпка за водещата.

Гала и Стефан изтеглили кредит за зимната си резиденция, който ще изплащат в следващите 10 години. Те вече обзавеждат по свой вкус планинското си жилище. Макар къщата да е придобита с основно обзавеждане, тв звездата се е впрегнала да прави подобрения в интериора.

Вилата на Гала и Стефан разполага с огромна дневна с камина, три спални и 2 бани, сервизна част с котелно, мокро помещение, тоалетна за гости и тераса с барбекю, показва справка с предлаганите за продажба имоти в „Пирин голф“. Собствениците на комплекса са изградили 24 еднакви постройки, като почти всички вече са продадени на цени между 350 и 500 000 лева.

Откакто са взели къщата край Банско, Гала и любимият й всеки уикенд отскачат до курорта. През седмицата пък къщата е ползвана от дъщерята на тв звездата Мари.