Панталоните с широки крачоли ще бъдат най-желаната дреха в гардероба на модерните жени през сезон пролет-лято 2018 г.

Ушити по последните изисквания на модата и с невероятна материя, панталоните може да намерите на изключително достъпна цена. Панталоните варират от 16 до 24 лева в магазин „Адела” в Дупница.

Те са украсени с невероятен колан и завършват с ветрило. Уважавани дизайнери са категорични, че дамите винаги трябва да залагат на удобството, комфорта и загадката.

Кожените сака, широките панталони и спортните обувки никога няма да изгубят своята актуалност. Основни теми в модата са стиловете на „свободния художник”, категорични са модни спецове, които съветват да се заложи на леките и свободни материи.

В магазините от веригата „Адела” можете да намерите много стилни и елегантни рокли, дънки, тениски, поли с полиестерни перли, ръчно зашити със затворен гръб, с голи рамене. Предлаганите размери са от S до XXL. Предлагат се модели с различна дължина и широчина, съобразени с вкуса и изискванията на всяка дама. Особено атрактивни са черните рокли с бюстие от камъни и перли. Предлагат се дълги и къси модели. Повечето от тях са подходящи за пролетта, есента, а някои и за зимата. Изключително шикозни са дънките, както и анцузите, гарнирани с перли. Впечатление правят и роклите с ръчно зашити „Фаберже” перли.