БМВ летя с над 100 км/час из Самоков при гонка с полицията, потроши камион на „Бекастрой“

БМВ потроши камион на „Бекастрой“ в Самоков

 

Служители на фирмата: Дори не можахме да му видим номера, счупи ни ляв фар, мигач и калник

 

Гонка между фучащо със 100 км в час БМВ и полицията разтресе Самоков. Неизвестен шофьор с тъмносиньо БМВ спретна истински екшън на самоковци и на властите. Вчера към 11 ч. той изправи на нокти движещите се по ул. “Овнарска“ МПС-та.

Отгоре на всичко предизвика и ПТП. При гонката по чудо няма пострадали, защото кръстовището е едно от най-оживените в града. “Това е показателно за реда, който съществува в града и който местната власт осигурява за нас, избирателите. Нямаме доверие в общинската власт на Самоков, след като по улиците на града се случва подобен екшън. Ако хората имат респект от местната власт, няма да се нарушават законите“, споделиха разтревожени очевидци. Вчера хората се вайкаха с възмущение, че в града липсва ред и респект към местната власт. Самоковската полиция направи всичко, което е по силите й, за да озапти кошмара на четири колела. Потърпевш беше камионът на фирма „Бекастрой“, която събира сметта в града и селата. По думите на служителите на фирмата камионът е бил ударен от същия автомобил – тъмносиньо БМВ, на ул. „Цареви кладенци“ и ул. „ Овнарска” в жк „Самоково“.

Служителите на фирмата споделиха пред “Вяра“, че каращият бясно мъж летял между автомобилите на ул. “Овнарска“, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост и е блъснал с предната дясна част камиона на фирма.

Ето какво споделиха служителите: „Тъмносиньо БМВ префуча с бясна скорост през ул. “Овнарска“. Скоростта му беше над 100 км/ч. Ние бяхме в камиона, спряхме на знака „Стоп” на ул. „Цареви кладенци“, за да дадем предимство на движещите се по главния път, през това време водачът на БМВ-то кръшна вдясно, вероятно да избегне дупка по шосето, поднесе го, удари се в камиона и продължи. Шофьорът въобще и не благоволи да спре. Толкова бързо караше, че дори регистрационния му номер не видяхме. Камионът е със счупени ляв фар, мигач и калник, на БМВ-то му изхвърча дясното огледало, вероятно е и със счупен десен фар или калник“.

На подадения сигнал на тел. 112 полицията веднага се отзова и беше на мястото на инцидента. На оживения път, докато течеше полицейската проверка, шофьорът отново профуча в близост до полицаите. Разигра се истински екшън – униформените се опитаха да го спрат, но той летеше с бясна скорост из улиците на града. На ул. „Овнарска“ има камера за видеонаблюдение, предполага се, че автомобилът ще бъде установен и нарушителят – санкциониран. До редакционното приключване на броя от пресцентъра на ОД на МВР не беше изнесена информация за инцидента.