Благоевградчанинът Димитър Бербатов едва се върна в България и вече бе засечен да прави нарушения на пътя. Спортистът бе хванат да шофира с джиесем в ръка и да гази пътната маркировка. Само за ден Бербо направи три нарушения. Около обяд на 6 март той се появи в луксозното си бентли извън охраняваното си имение и мина през цялата столица до центъра. На два пъти Бербатов направи идентични нарушения – не спази пътната маркировка. В първия случай футболистът от лента за направо зави надясно с включен мигач, а във втория от лента за наляво мина в дясното платно, отново давайки мигач.
Впоследствие Бербатов бе сниман да шофира с телефон в ръка. Неизползването на хендсфрий по време на шофиране води до глоба от 50 лв. и отнемане на шест контролни точки. С фиш за 30 лв. пък се наказва неспазването на пътна маркировка.
След нарушенията Бербатов паркира в центъра на София, пред офис на фирма за недвижими имоти. Целта на посещението не е ясна, но не за първи път той посещава въпросната компания.
Междувременно мениджърът на футболиста заяви, че Бербо няма да играе в български отбор. Той призова да се даде спокойствие на клиента му след индийската авантюра. На въпрос дали Бербатов ще се върне в Индия, Емил Данчев заяви, че клиентът му е професионалист и където е подписал договор, там трябва да играе и да върши работата си.

Please follow and like us:
fb-share-icon0