ЧСИ Георги Цеклеов продава 4-етажен семеен хотел на Кирил и Екатерина Манови в Благоевград за 700 800 лв.

Хотелът, обявен за продажба от ЧСИ Георги Цеклеов (на малката снимка)

 

4-етажен хотел в Благоевград е обявен за публична продан. Частният съдебен изпълнител Георги Цеклеов продава малкия семеен хотел със заведение за обществено хранене. Наддаването тръгва от 700 800 лв., като офертите могат да се внасят от 23 март до 23 април. Постъпилите наддавателни предложения ще бъдат обявени на 24 април в Районен съд-Благоевград.

Имотът се намира на ул. “Стефан Стамболов” („Ст. Крекмански”) №54, непосредствено до главния вход на стадион «Христо Ботев» в областния град на Пиринско. Площта му е 359 кв.м, от които 186 кв.м застроени. Построен е през 2007 г. Състои се от 2 сгради. Първата е със застроена площ от 136 кв.м + таван със сутерен. В сутерена се намират складови помещения за хотела и пералното помещение. Подът е на теракота, стените са на мазилка. На партерния етаж е рецепцията на хотела с лоби-бар и част от ресторантската зала. Подът е на калиброван гранитогрес, стените са на шпакловка и латекс. Изградена е вентилационна смукателно-нагнетателна вентилация в окачения таван, където е монтирано и осветление на лунички. На първи и втори етаж са обособени по 4 стаи, а на третия и тавански етажи – по 3 стаи. Стълбището е с дървени стъпала или мокет по пода, стените са на шпакловка. Стаите са с мокет по пода, стените са на шпакловка. Санитарните възли по стаите са с теракота по пода, фаянс по стени, санитарен фаянс, какти и с душ-кабина или вана. Отоплението е централно с котел на пелети или на нафта с конвектори в стаите, както и с климатици по стаите, става ясно от информацията, публикувана от ЧСИ в интернет.

Втората сграда е със застроена площ 50 кв.м, едноетажна със сутерен. В сутерена се намира кухнята за ресторанта. Подът е на теракота, стените са на фаянс и мазилка. На партерния етаж е другата част от ресторантската зала. Подът е на калиброван гранитогрес, стените са на шпакловка и латекс. Изградена е вентилационна смукателно-нагнетателна вентилация в окачения таван, където е монтирано и осветление на лунички. Дограмата по прозорци за цялата сграда е ПВЦ, цвят „златен дъб”, а вратите са от МДФ. Терасата при входа за хотела е с цепен камък по пода и метален парапет. От външната страна сградата е с топлоизолация и минерална мазилка. Покривът е скатен. До имота има места за паркиране. Обектът е собственост на Кирил и Екатерина Манови от Благоевград, които са го ипотекирали. Продава се за удовлетворяване вземането на „Уникредит булбанк” АД.