Кметът Джамбазов отдели 1000 лв. субсидия за Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня, инж. Стоименова: От членски внос в касата влязоха 1341 лв.

Водещата на събранието Лиляна Иванчева

Дарителска кампания за възстановяването на изгорелия стар параклис на света Петка събра 250 лева, като акцията продължава

Годишно отчетно събрание проведоха и членовете на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня.

Председателката на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня инж. Светла Стоименова

Отчет за работата на Управителния съвет и дейността на организацията през миналата 2017 г. направи председателката инж. Светла Стоименова.

Членовете на СХУ “Венетица” в Долна баня с интерес слушат отчета за свършената работа.

214 са членовете на организацията на хората с увреждания в рилския град. От членски внос в касата на сдружението са постъпили 1341 лева, общината е субсидирала дейността на клуба със сумата от 1000 лева, а по чл. 7 на Устава допълнително в бюджета са влезли 1503 лева.

Изказване на събранието на Лиляна Иванчева – член на Управителния съвет

И през миналата година активно е работила дневната седянка, отбелязани са подобаващо местни и национални годишнини на бележити личности, народни и християнски празници, десетки са подредените изложби и кътове, осъществени са две екскурзии до Ямбол и Панагюрище.

Петрана Апостолова благодари на ръководството от името на своя незрящ брат Борис Пандов.

Дарителска кампания за възстановяването на изгорелия стар параклис на света Петка събра 250 лева, като акцията продължава.

Съвместно с пенсионерския клуб “Надежда” се организира и провежда турнир по табла и забавни игри, с много настроение и емоции е свързана срещата на долнобанска чушка-пръжка, срещите със сродни клубове от района и страната.

Вл. Джгамбазов

След направения отчет на Контролно-ревизионната комисия за приходите и разходите през 2017 г. от председателката Недялка Проданова, Йорданка Джамбазова предложи проект за бюджет на сдружението за настоящата година в размер на 4900 лева, а пък Мария Торошанова запозна присъстващите на събранието с проекта за Културен календар за 2018 г.