Президентът на ФК „Пирин“ (ГД) Иван Близнаков: Ако искаме да останем в групата, трябва да победим „Рилски спортист“

Иван Близнаков очаква пълна мобилизация от футболистите

 

Без наказания Боби Боянчев и контузените Атанас Кръстев и Орлин Орлинов излиза отборът на „Пирин“ (Гоце Делчев) като домакин в събота срещу отбора на „Рилски спортист“ (Самоков). Очаква се болният Тома Дерменджиев, макар и с две тренировки за съботната среща, да бъде на линия за този мач. Опитният Виктор Шишков, когото определят като длъжник на отбора до момента, се очаква да помогне в този решителен мач за оцеляването на отбора. Колумбийският вратар Хосе Карденас бе веднага картотекиран за мача след като пристигна жълтата му карта.

„След четирите загуби, които инкасирахме, очаквам пълна мобилизация от страна на футболистите. Само при победа над „Рилски спортист“  можем да мислим за оставане в групата”, сподели Иван Близнаков.

В отбора на „Рилски спортист“ ще отсъства наказаният за две срещи за натрупани 9 жълти картони Тихомир Крумов. През седмицата наставникът Петър Аджов готви футболистите със схема на игра, с която да изненада отбора на „Пирин“ (Гоце Делчев) като гости и при победа да се отдалечи от опасната зона.