„Беласица“ тръгва без Марин Георгиев и Любомир Граминов за Сливница, отпадат за срещата и младите таланти Спасов и Петков

Данаил Бачков

 

Централните защитници Марин Георгиев и Любомир Граминов отпадат от сметките на наставника на „Беласица“ за гостуването в Сливница. Георгиев е наказан, а Граминов е невъзстановен от контузия.  От групата отпадат и младите таланти Георги Спасов и Велик Петков също заради контузии от различен характер.

„Ще ни бъде тежко срещу един от най-добрите отбори в групата-„Сливнишки герой“. Те са отбор, който може да победи всеки в групата. Ще дам шанс на млади състезатели в този двубой и в последния момент ще реша кои от наличните футболисти да заемат местата на двойката централни защитници. Надявам се момчетата, на които ще гласувам доверие, да изпълнят указанията ми, да изиграят мача правилно тактически и игрово и да се завърнем с успех, макар и частичен”, сподели Данаил Бачков – старши треньор на „Беласица“.

Старши треньорът на „Сливнишки герой“ Петър Малинов заяви, че няма да може да разчита на наказания Ничо Ничев.

„Ще играем с един от именитите отбори в групата, изграден от млади състезатели.  Надявам се да спечелим трите точки, за да може да изпълним целта си, я тя е да бъдем сред първите осем в таблицата”.