“Галчев инженеринг”, “Мега Дей 2018 Дупница”, “ГХЛ-2018” и “Щрабаг” в битка за поръчката за смяна на канализация в Дупница за 956 406 лв.

СМР по проекта “Интегриран градски транспорт”обхващат участъци по улиците ”Венелин”, ”Георги Икономов” и ”Бузлуджа”

Комисия, чийто председател е зам.-кметът по европейските проекти Красимир Георгиев, отвори в открито заседание в петък подадените оферти на участниците по обществена поръчка “Подмяна на канализационна мрежа в отделни участъци по улиците ”Венелин”, ”Георги Икономов” (бивша „Бригадирска”) и ”Бузлуджа”, съобщиха от пресслужбата на община Дупница. По това трасе минава проектът “Интегриран градски транспорт”, който включва изцяло преасфалтиране, изграждане на тротоари, пешеходни алеи и пускането в експлоатация на новата автобусна линия 5. Община Дупница осигури средства за подмяна на канализацията, както и на водопроводната мрежа по трасето, за да не се налага след цялостната рехабилитация на трасето да се копае поради амортизираната подземна инфраструктура. Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 956 406,69 лв.

4 са подадените оферти: “Галчев инженеринг” ЕООД, ДЗЗД “Мега Дей 2018 Дупница”, ДЗЗД “ГХЛ-2018” София и “Щрабаг” ЕАД. След приключване на работата по допустимост и коректност на документите ще бъде обявена дата за отваряне на ценовите оферти.