Обновеният хотел „Катарино” край Разлог очарова туристи с уютна обстановка и модерен СПА център, сем. Василеви: Природата е уникална, отпочинахме си на 100%

Цялата инвестиция в ремонтните работи достигна сумата от 14 милиона лева, сподели новият собственик Иван Чапов

 

Невероятната природа, уютната обстановка и любезният персонал в СПА хотел „Катарино” – Разлог превърнаха почивката ни в истинско блаженство за духа и тялото, звъняха туристи в редакцията на в. „Вяра”.

Иван Чапов

Семейството адвокати Василеви от София споделиха, че цената за престоя им в комплекса напълно отговаря на обслужването и качеството на услугите.

„Стаите са много кокетни, а каква гледка за милиони се разкрива през прозореца… Човек може да живее 100 години, ако всяка сутрин се събужда с такава гледка. Впечатлени сме, че в интериора основно присъства дърво. Това създава уют, спокойствие и сигурност. Много сме доволни от сауната, в басейна плувахме с удоволствие”, сподели семейството. След обновяването на комплекса обстановката за почивка и релакс е станала още по-комфортна, е мнение на гостите на хотела.

СПА хотел „Катарино” отскоро се стопанисва от благоевградския бизнесмен Иван Чапов. Промените, които той направи, тотално преобразиха четиризвездния хотел. „Цялата ни инвестиция в ремонтните работи достигна сумата от 14 милиона лева. Гарантираме, че гостите на хотелския комплекс ще видят нещо съвсем различно и уникално като база, условия и обслужване”, разкри преди няколко месеца новият собственик Иван Чапов.

Платена публикация!