Тони Костадинов на линия в „Пирин“ за мача със „Славия“, завръщат се за мача и капитанът Юлиан Попев и бранителят Румен Сандев

 

Полузащитникът на „Пирин“ (Благоевград) Антон Костадинов ще бъде на разположение на старши треньора Милен Радуканов за двубоя със „Славия“. Мачът е в петък, 13 април, на стадион “Христо Ботев”. Опитният халф страдаше от контузия в последните седмици и това му попречи да вземе участие в 4 двубоя на “орлетата” – победата над „Витоша“ (Бистрица) с 3:1 и загубите от ЦСКА с 1:2, „Славия“ с 1:3 и „Черно море“ с 1:2. За последно Костадинов бе на терена при успеха на „Пирин“ над „Дунав“ с 1:0 в Благоевград. Тогава полузащтникът бе заменен в 54-ата минута от Тодор Паланков, след като получи травма.

В последните мачове Милен Радуканов бе застигнат от доста проблеми. Срещу „Витоша“ не игра почти никой от титулярите му в отбрана. Десният защитник Александър Башлиев е трайно контузен и няма да се появи в игра до края на сезона. Срещу „Славия“ ще се завърнат капитанът Юлиан Попев и централният бранител Румен Сандев – те изтърпяха наказанията си.

„Пирин“е на третата позиция в група „А“ от втората осмица и е само на 2 точки зад „Черно море“ и 5 от „Славия“.