Емо Каменов-Къртицата размени Ивета Талазова от Кюстендил с чужда жена за 1 седмица, двамата се местят да живеят в Лондон

Ивета и Емил са заедно от миналия Великден.

Кюстендилката живее от 1 година с риалити героя, бивша съпруга е на известния футболист Илиан Стоянов-Коловати

 

Кюстендилката Ивета Талазова и половинката й – риалити героят Емил Каменов, участваха в социалния експеримент „Смени жената”. Двамата са заедно от близо една година и размениха семействата си за 1 седмица. Двамата са една от най-обсъжданите двойки в България. Ивета е бившата съпруга на футболния национал и играч на „Левски“ Илиан Стоянов-Коловати.

Двамата посрещнаха Нова година в Лондон, където смятат и да се преместят.

Двамата кюстендилци имаха 13-годишен брак. Любовта между тях пламва още в Спортното училище. Тя е акробатка, а той – футболист. Имат син на 12 години – Алесандро, който уверено върви по стъпките на своя баща и в момента играе нападател в “Славия”.

Емил Каменов, известен с участието си в две риалитита – „Къртицата” и „Биг Брадър”, е от Монтана. Известен е още с честите си избухвания и прояви на агресии в миналото си. От година са заедно с Ивета Талазова, която сега опитомява Каменов. Любовта им пламва в социалните мрежи миналия Великден, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо – охрана на университет в Лондон. Двамата се надяват скоро да се радват и на общо дете. В отношенията и домакинството им цари хармония, а в дома им в София няма правила, а те са единодушни, че най-ценното за една връзка е социалният живот. Това видяха и зрителите в поредния епизод от риалити формата “Смени жената”. Ивета отиде в дома на Нина от Сливен, вманиачена в чистотата и подредбата домакиня. Всяка вещ има точното място и е поставена под определен ъгъл – нещо, което буквално сащиса кюстендилката и на моменти я остави безмълвна пред обясненията на “съпруга” Стоян.

Нина и Стоян са семейство от 4 години, имат три деца, две от които бебета близнаци. От 18 години Нина е постоянно на крайни диети, страни от всякакъв социален живот и води маниакална борба срещу най-големия си враг – бактериите и микробите. В дома на Ивета обаче Емо Каменов позволява на Нина да чисти единствено кухнята и хола. Маниите на сливналийката в комбинация с любопитството й към личния му живот идват в повече на афектираната „къртица“ и той вдига страховит скандал. За няколко дни Нина бързо установи, че Ивета е бивша съпруга на големия футболист на „Левски” и национал Илиан Стоянов. На въпроса й дали Емо не се чувства в сянката на именития си баджанак, той загубил самообладание и заповяда на екипа да прекрати снимките. Той заплаши със саморазправа и бързо напусна снимачната площадка. Явно сянката на Коловати тегне над влюбения Емил, който ревнува от баджанака си и не може да му прости по-голямата известност.

Ивета и Емо планират да се преместят в Лондон, където Алесандро да се докосне до големия футбол и да играе в едно от най-силните първенства в света.