Братя Галеви вече не приличали на снимките от Интерпол.

Дупнишките бегълци от закона Ангел Христов и Пламен Галев се озоваха в Южна Америка. Там ги изпратиха поредните слухове, които се плетат около имената на вече митичните Братя Галеви. Според информациите те са напуснали Дубай и са се преселили трайно в Южна Америка. Оттам идвали от няколко месеца нарежданията им към хората им в Дупница, които от няколко години се грижат за бизнеса и семействата им. Двамата може би се укривали и в някое от затворените селища на италианската мафия в Колумбия. Двамата вече малко приличали на себе си от снимките на Интерпол. С днешна дата били с паспорти на граждани на Доминиканската република и са пуснали бради. Според хора от ъндърграунда близо месец се укривали и в Куба, където започнали да влагат парите си в имоти за милиони и щели да въртят туристически бизнес. Вече се сдобили и с добро име сред местния ъндърграунд, където българите били на почит. „Братята” били бесни от развитието на нещата в България и се били заклели да отмъстят на всеки, който има вина за нарушаването на рахатлъка им. Известно е, че Галеви били изключително отмъстителни и не се притеснявали „да използват сила“, както някога ги учили в поделението на баретите.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Лидо като ти чета глупостите гледам много те е страх от мойте приятели,Повече трябва да те е страх от фактурите фалшиви дето ги преправяш през фирмата на майкати и лъжеш хората,че правят дарения за весника,ТЪПА ДОЛНА ГУГУТКО,

  2. Ей писнало мие от мързеливи журналисти, снимката ви е на 6 години. Като пишете глупости поне си направете малко труд. Срамувате се и не слагате автор на статията ли ?

Comments are closed.