Близначката на Филип, който стана жена – Елена Димитрова от Кюстендил, подарява абитуриентската си рокля

Елена Димитрова

19-годишното момиче е студентка в СУ и се занимава със спортна аеробика, спечели бронзови медали със съотборниците си от клуб “Тонус” на държавното първенство

Кюстендилката Елена Димитрова подарява роклята си от абитуриентския си бал. Елена е близначка на Филип, който след 3 претърпени операции се превърна в жена и според новите си документи за самоличност се казва Анджелина.

Филип-Анджелина

Елена обяви намерението си да помогне на абитуриентка в нужда в социалната мрежа. Тя публикува снимка и на красивата рокля.

“Подарявам един спомен, една много специална рокля… Искрено се надявам да стигне до специална дама, която няма възможност да си позволи рокля за бала. Свържете се с мен на лично съобщение, ако познавате някой, и моля споделете поста, за да достигне до повече хора”, пише на страницата си 19-годишната хубавица, която бе абитуриентка преди година.

Елена е близначката на Филип Димитров, който пък нашумя в последната година, че след 3 операции смени пола си и вече се подвизава под името Анджелина-Анджи.

Ели Димитрова е студентка в СУ и активно се занимава със спортна аеробика. Само преди месец на Държавно отборно първенство за мъже и жени заедно със съотборниците си от клуб “Тонус” – Силвия Мицова, Михаил Лучански, Деница Милева и Мирияна Стоянова, спечелиха бронзовите медали.