Продължават велоалеята от БЧК посока „Яйцето“

„Бекастрой” АД спечели обявения от община Самоков конкурс за асфалтиране на улици в Боровец, селата Гуцал, Марица и пътя Самоков – Радуил. Текущите ремонти в селата приключиха. След седмици ще е готова е рехабилитацията на пътя към Пречиствателна станция „Яйцето“. „Изграждат се тротоари, велоалея и асфалт по договор за асфалтиране от 2016 г. Стойността на дейностите в Боровец е 140 000 лв., дължината на отсечката е 380 метра“ – споделиха за читателите на в. “Вяра“ от фирма БКС.

Прави се един пласт по 8-10 см, бордюрите са бетонови 500-250-150. Стойността включва изкопни работи, монтиране на подземни кабели, извозване на материалите, повдигане на шахти, насипване на трошена баластра и асфалтиране.

През вчерашния ден дейностите бяха много активни, за да се спазят сроковете за строителство. На обекта работят едни от най-добрите професионалисти на БКС, сред които са Иван Пейчинов, Огнян Гърков и други.

 

1 коментар

  1. надиявам се община самоков да е предвидила и гаранционен срок защото досега положениат асвалт в боровец е доста компроментиран ниама и ниаколко месеца и иавно започват да зеиват сериозни дупки асвалта е изклучително посен иавно омишлено или слочаино небрежно не спазване на технологията на полагане не забравиате че тва е боровец К.К. ВОРОВЕЦ

Comments are closed.