Добро дело! Ивайло Рангелов от РУ-Бобов дол смени спукана гума на закъсала шофьорка, Надя Йорданова: За мой късмет полицаят спря патрулката и ми помогна

 

Полицай Ивайло Рангелов от РУ-Бобов дол се притече на помощ на изпаднала в беда шофьорка и й помогна да смени спукана гума на автомобила й.

Надя Йорданова

Надя Йорданова от Благоевград разказа за доброто дело на полицай Рангелов в социалната мрежа. Историята й бе харесана от стотици души и споделена от още толкова. „Спуках гума в района на Бобов дол. За мой късмет полицай Ивайло Рангелов от РУ-Бобов дол спря служебния си автомобил, за да ми помогне. Искам да изкажа огромни благодарности на него и на колежката му”, разказа Надя.

Думите й предизвикаха лавина от коментари. Някои от познатите й сравниха постъпката с американски маниер и казаха, че родната полиция се американизира. Цветелин Иванов обаче парира: „Знаеш ли кога ще ти помогне полицаят за гума в Щатите… никога! Спира зад теб и чака да дойде сервизната кола, да те откара до близкия гараж, за около 200 долара.” Антония Иванова пък коментира: „Нека повече хора да видят, че са много озлобени срещу полицията.”

Намери се и човек, който има горчиви спомени от срещата си с полицай Ивайло Рангелов. „Браво! Аз пък имам акт от него за 30 лв. и седем точки. Аз се хваля, не се оплаквам”, призна Стоил Стоилов. „Еми явно е имало защо! Браво че си е свършил работата!”, отвърна Александър Александров.

Станислав Кафтанов заключи: „Това явление се случва често в нашата страна, но не се показва. По-лесно е да се плюе по полицията. Браво на полицаите и на дамата, която ги похвали”.