Щандът на „Адела”

 

Търговци изпоналягаха на припек из черковния двор

 

Десетки дупничани се струпаха на панаира за Умни петък и с любопитство разгледаха сергиите на търговците в двора на катедралния храм „Свети Георги“ и около Военната болница.

Дупничани не одобриха гледката на изпоналягалите по тревата търговци.

Най-нетърпелива за събора бе дъщеричката на автотърговеца Илиян-Анчо – Илина.

Автотърговецът Илиян с дъщеря си

Таткото Илиян я прибра от детската градина и я заведе направо на събора. Много от търговците гастрольори си бяха пазили ред предварително за сергиите. Сред най-посещаваните щандове вчера бе този на дупнишката фирма „Адела“ на Николай Златарски и на съпругата му Шери. Хит бяха летните чехли и спортни обувки, както и модни дрехи.

Търговци и клиенти се пазариха за цените.

Търговци на цветя разстлаха цветен килим пред стълбището за пазара, а дюнер и понички примамваха дупничани с изкусителния си аромат. Дами от съседни офиси и фирми на събора по цял ден мереха бански и сутиени в работата, сащисани от голямото разнообразие и от добрите цени. Търговци и клиенти се пазаряха за цените.

Типична гледка от събора

Не особено добро впечатление на дупничани направиха търговците, които изпоналягаха на слънцето из двора на черквата.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon0

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ама стига ни го поднасяхте този ОСИНОВЕН ЦИГАНИН АДЕЛАТА, намерил си е средата при циганите с евтините БОКЛУЦИ! Тай и жена му Шерито са не втора употреба а, долнопробни мошеници които нагло правят жалки опити да вляза в обществото на Дупница а,дори и в политиката.МОШЕНИЦИ!!!!!!

  2. Наистина стига вече с тия евтини боклучари Аделата и туркинята Шери. Повръщани се вече от тях! Алчни и и ненаситни и страшно непочтенни! С ментаците са си само за там при циганите каквито са и те!

  3. Абе кой ги лансира тия ментаци бе?! Бил успешен бизнесмен Аделата ?!!! Айде холан! Ще го видиме с чии парички си играе……

Comments are closed.